Sandanski Business Directory
The most comprehensive resource to Sandanski & Surroundings
Добре дошли!

Сандански Онлайн е крайната бизнес директория за Сандански и околните, независимо дали се търси за голяма компания или магазин, или може би просто трябва стоматолог, фризьор, или счетоводител. Можете да го намерите на всички тук. Можете също така да получи регистрация тук сам, за които ние предлагаме различни членства всяка със свои собствени облаги. Ние също така безплатно членство, въпреки че това не ви позволяват да се предоставят всички данни за контакт или други напреднали съоръжения. За повече информация за различните възможности, вижте нашите "Членство Опции" раздел.


 

Забележка: Ние все още работим върху допълнителни функции, в момента ние работим за добавяне на български език на този сайт, който трябва да бъде на разположение най-скоро. Освен това, ние ще добавим онлайн плащане съоръжения към този сайт, така че можете да си поръчате и плащате за вашата обява (и) онлайн. Моля проверете отново редовно за нови функции.


 

Защо да се регистрирам на Сандански Online?
 • за реклама на бизнеса си по най-ефективен указател в Сандански.
 • Привличане на двете български и местните хора, които просто се мести в Сандански, които се опитват да намерят пътя си около Сандански. Тъй като често те не Капитанът на българския език, все пак, можете лесно да намерите на вашия бизнес, тъй като този сайт е достъпна както на български и английски език. Освен това, във вашия списък информация можете да посочите кои езици се говори в своя бизнес, което отново е удобно да знаете за не-български говорят клиентите.
 • Check редовно ефективността на регистрация. В профила си точка, е статистиката бутона за всяка регистрация, където можете да видите например колко често си обява е разгледано, колко души са посетили вашия уебсайт (ако имате такъв) от нашия сайт, а ако сте на банери нашия сайт, той ще ви каже колко пъти е била показана на нашия сайт и колко хора са кликнали върху тях.


 

Какво друго можем да ви предложим?
 • Ако имате проблеми с нито на английски или български език, ние можем да ви преведат листинг за вас.
 • Ако искате да използвате по-усъвършенствани характеристики, като например изображения, банери и т.н., но не разполагат с материали себе си, можем да направим за вас изображения или проектиране банери. Моля свържете се с нас, ако се интересувате.
 • Във вашата регистрация вие имате възможност да предоставят връзка към вашия собствен уебсайт. Ако не разполагате с интернет страница и да искате да имате един, моля свържете се с нас. Нашият партньор SandanskiWeb ще се радва да направи оферта за вашия сайт.


 

Как да се регистрирам на Сандански Online?
 1. Кликнете върху "Създаване на профил" бутона в менюто горе.
 2. Моля въведете цялата информация, изисквана от уеб страница. Задължителни полета са маркирани с Asterix (*). Тези данни ще бъдат използвани от Сандански онлайн, за да бъдете сигурни, че са валидни компания, а така също и от вас, когато влезете в бизнес директорията.
 3. Когато сте приключили с регистрацията на имейл ще бъде изпратено до вас с молба да потвърдите сметката си.
 4. Отворете имейл и потвърдите сметката си, като кликнете на линка потвърди.


 

Как мога да получа, описани на Сандански Online?
 1. Вход в профила си, например чрез "Вашият профил" бутон или всеки друг екран, където можете да предложите вашите потребителско име и парола.
 2. Когато влезете в системата, избор на "Реклама" опция в менюто. Изберете вида на регистрация в следващия екран. Всички те са описани в раздел "Членство Опции".
 3. Следващата стъпка е да се определи основният класирането, при които твоят листинг ще се появи. Това е основната категория, използвана от директория за навигационни цели. В зависимост от вашето членство опции повече категории могат да бъдат избрани в следващата стъпка.
 4. Кликнете представи в последствие. Моля, въведете цялата информация, изисквана от екрана. Повечето от тях информация ще се появи във вашия бизнес обява. Задължителни полета са маркирани с Asterix (*).
 5. Прес представя подадат обява.


 

Как да редактирам моята сметка?
 1. Влезте в профила си с помощта на някоя от "Моят профил" връзки или меню.
 2. Кликнете върху "Преглед / Редактиране на профил" опция в менюто в ляво.

 

Как да редактирам моята обява (и)?
 1. Влезте в профила си с помощта на някоя от "Моят профил" връзки или меню.
 2. Кликнете върху "Списък" опция в менюто в ляво.
 3. Кликнете върху бутона "Редактиране" (малката документ), в непосредствена близост до малка обява, която искате да редактирате.


 

Как да добавяте изображения, документи, предложения или банери към моя списък (ци)?

Наличието на тези възможности, зависи от вида на регистрационните сте покупки (вж. членството опции). В процес на добавяне на тези елементи е относително сходна за всички от тях.

за изображения, в размер до три изображения ще се появи на вашата страница регистрационните и бутон / връзки е на разположение на изображение галерия, съдържаща всички ваши снимки. Всяко изображение не може да надвишава 50KB по размер и могат да бъдат от типа JPG, GIF или PNG

за подаване на документи и предлага линк може да намерите на вашата страница, за да видите списъка тях. А документ може да бъде от тип PDF, DOC, TXT и не може да надвишава 1MB по размер. За изображения, използвани при оферти, на същите ограничения се прилагат, както за общо изображения, както е описано по-горе.

Банери

се публикуват в целия сайт и когато посетителите кликват върху тях, те ще бъдат взети директно към вашата малка обява страница. В момента сме само подкрепа на "Стандарт Знаме" за нашата реклама раздел. Банер образ не може да бъде по-голям от 468x60 (широчина х височина) и не може да надвишава 100Kb по размер и трябва да бъде от типа JPG, GIF или PNG.

 1. Влезте в профила си с помощта на някоя от "Моят профил" връзки или меню.
 2. Кликнете върху "Списък" опция в менюто в ляво.
 3. Кликнете респ. изображенията бутон, документите бутон или офертите бутона до обява, която искате да добавяте изображения за.
 4. В следващия екран, кликнете респ. Добавяне на изображение "," Добавяне на документ "или" Добави оферта "
 5. Въведете информация за изображението, документ или предлагат в следващия екран
 6. Кликнете върху Преглед, за да намерите изображение, документ или предлагаме изображение на компютъра си
 7. Кликнете Подайте за качване на снимка, документ или предлагаме изображение

 

Какво ще стане, ако имате проблеми внесе обява?
 • Убедете се, попълнете всички задължителни полета, които са маркирани с Asterix (*).
 • Уверете се, че вашето лого е в правилния формат. Системата поддържа JPG (или JPEG) и PNG изображения формати. Лого на файлове трябва да има един поддържаните разширения, както следва; yourfilename.jpg или yourfilename.png или yourfilename.jpeg. Ако вашето лого е в различен формат използвате за редактиране на изображения, програма за конвертиране на изображението. Или опитайте тази безплатна онлайн калкулатор http://www.online-utility.org/image_converter.jsp.
 • Ако имате някакви други проблеми, моля свържете се с нас чрез формата за контакт на този сайт и ние ще ви помогнем.